Преміальний бренд Hyundai відправить шикарне електрокупе Genesis Essentia у виробництво

Преміальний бренд Hyundai відправить шикарне електрокупе Genesis Essentia у виробництво

Представники компанії підтвердили свій намір запустити дрібносерійне виробництво концептуального купе.

Шикарний прототип спортивного купе преміальний корейський бренд Genesis представив на автошоу в Нью-Йорку в цьому році. Він мав кузов з вуглецевого волокна, велику зону скління і двері у вигляді "крила чайки". І тепер в компанії заговорили про плани по випуску Genesis Essentia.

Мабуть, це буде найдорожчий автомобіль в модельній лінійці Genesis і випустять його в обмеженій кількості. Керівник світових проектів автовиробника Манфред Фітцджеральд сказав в інтерв'ю Motor Trend про те, що електричне купе має цілком реальні шанси зберегти технічну начинку і шикарний образ. Єдиним винятком може стати концепція відкривання дверей, але керівник проекту Genesis, Пітер Шрайер, зазначив, що зміни не вплинуть серйозно на зовнішність спорткупе.

Якщо все буде йти за планом, то Genesis випустить на ринок Essentia до 2021 - 2022 році. А будувати його можуть на нещодавно розробленої платформі, яка адаптована під електромобілі.

Нагадаємо, що компанія Mercedes-Benz провела світову прем'єру електричного кросовера. Mercedes EQC стане першим з десяти нових чистих електричних моделей, які повинні з'явитися до 2025 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація