Принц Гаррі продає королівський Audi

Універсал Audi, який об'єднав серця принца Гаррі і Меган Маркл, піде з молотка.

Історія трансатлантичного роману принца Гаррі і Меган Маркл почасти відбувалася в цілком звичайному, на перший погляд, автомобілі Audi RS6 Avant сірого кольору. І після завершення романтичного казкового роману вінчанням та сімейним життям, автомобіль було виставлено на продаж на британських сайтах за ціною в 95 тисяч доларів. Про це повідомляє AutoBlog.

Незважаючи на прихильність королівської сім'ї до розкоші і рідкісних автомобілів, вибір принца Гаррі не дивує. Асфальтовий Audi RS6 Avant не виділяється серед потоку автомобілів, але пропонує цілком преміальні функції в повній комплектації.

Під капотом універсалу розташований двотурбинний 4-літровий V8 з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією потужністю 552 к.с. Спеціально для принца він був оснащений пакетом Dynamic Package, але має обмеження швидкості на позначці 280 км/год. Серед його обладнання адаптивна пневматична підвіска і привід Quattro на всі колеса. Звичайні 21-дюймові легкосплавні диски, спортивні карбонові керамічні гальма і додатковий спортивний вихлоп, ось і всі відмінності машини.

Цікаво, що пробіг Audi RS6 Avant складає всього 4 464 км

Нагадаємо, що нещодавно на аукціон було виставлено Ferrari, який належав Міхаелю Шумахеру. Гонець свого часу наїздив на ньому трохи більше восьми тисяч кілометрів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Сассекси йдуть з палацу
Наступна публікація