Прототип купе BMW 8-Series потрапив в страшну аварію в Німеччині

Прототип купе BMW 8-Series потрапив в страшну аварію в Німеччині

Фото: motor1.com

Під час дорожніх заїздів автомобіль вилетів з дороги на повороті і застряг серед дерев з постраждалими пасажирами в салоні

Катастрофа сталася в Німеччині недалеко від муніципалітету Боденкирхен в районі Ландсхут в Баварії. Водій 37-ми років не впорався з керуванням BMW 8-Series і вилетів з дороги. Повідомляє BR.de.

Згідно з інформацією, водій прискорювався, але не втримав машину в повороті. Автомобіль протаранив кілька дерев, перш ніж зупинився. Водій отримав травми, але зміг вибратися з машини, але пасажир 53-х років залишився заблокованим в авто. Постраждала жінка, її рятувальникам довелося діставати після зрізання даху, але від отриманих травм вона померла на місці події.

На місці працює оперативно-слідча група, з'ясовуючи що ж насправді сталося в суботу ввечері близько 10 годин вечора за повітової дорозі між машина перестала контролюватися. Подушки випробувального транспортного засобу дійсно спрацювали, але удар був дуже потужним в результаті надмірної швидкості, що призвело до смертельних травм у пасажирів.

Купе BMW 8-Series знаходиться в стадії дорожніх випробувань. Версія M850i з восьмициліндровим двигуном потужністю 523 к. с. і 750 Нм крутного моменту вважається піковою серед моторної лінійки прототипу. Він оснащений інтегральною активною системою рульового управління і адаптивною підвіскою M з активною стабілізацією.

Нагадаємо, що в Англії заборонили рекламний ролик BMW через пропаганду небезпечного водіння. У ролику показують роботу системи xDrive, здатну контролювати поведінку машини при швидкісній їзді в різних погодних умовах.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація