Renault показав концепт компактного кросовера за 7 тисяч доларів: фото

Renault показав концепт компактного кросовера за 7 тисяч доларів: фото

Renault показав концепт компактного кросовера за 7 тисяч доларів: фото

Продаж цієї моделі розпочнеться на початку 2021 року.

Компанія Renault представила концептні зображення бюджетного кросовера Kiger.

Про це повідомляє The Times of India.

Зазначимо, що першим ринком цієї моделі буде Індія. За розмірами для Індії його довжину навмисно уріжуть до вигідних з податку 4 метрів. Заявлений кліренс становить 210 мм. Також у кросовера будуть 19-дюймові диски, масивні захисні накладки по колу і широкі рейлінги на даху.

Тонкі світлодіодні фари розтягнулися практично на всю ширину передньої частини і візуально об'єднані з гратами радіатора, в центрі якої розташувався логотип Renault з додатковим освітленням. Також бюджетний кросовер отримав фактурний капот, потужні захисні накладки, рейлінги на даху, роздвоєний спойлер на п'ятій двері та С-подібні задні ліхтарі.

В основу транспортного засобу закладена спрощена модульна платформа CMF-A + від альянсу Renault-Nissan, на якій вже створені крос-хетчбек Renault Kwid і серійний компакт-крос Nissan Magnite. Від останнього йому також дісталося силове оснащення: 1,0-літровий 72-сильний "атмосферник" з 5-ступінчастою МКПП і 100-сильна "турботрійка", яка буде доступна як з "механікою", так і з варіатором. Привід передбачений лише передній.

Вихід цієї моделі очікується на першу половину 2021 року. Вартість Renault Kiger починається від 7 тисяч доларів у базовій модифікації.

Повʼязані теми:

Наступна публікація