Renault представила електричний Twingo

Сітікар отримав запас ходу у 215 км.

Компанія Renault представила електричну версію міського компакта Twingo Z.E.

Про це повідомляє пресслужба Renault.

У французькій компанії розповідають, що Twingo Z.E. отримав батарею потужністю 22 кВт-год, що забезпечує запас ходу у 180 кілометрів за підрахунками WLTP. В екорежимі заявлена ще більш висока тривалість поїздки на одному заряді – 215 км.

Також повідомляється, що Renault Twingo Z. E. отримав мотор від електричного Smart Forfour. Силовий агрегат забезпечує потужність 82 к. с. і 160 Нм крутного моменту. До швидкості у 50 км/год авто розганяється за 4,2 секунди, а до сотні – за 12 секунд. Максимальна швидкість складає 135 км/год.

У Renault повідомляють, що двигун електрокара розташований ззаду і приводить до руху задню вісь. Разом із тим він захований під підлогою, тож багажне відділення зберегло об'єм у 240 літрів, як і у бензинової версії.

Електричний Twingo відрізняє від паливного синя лінія на кузові, сині вставки у решітці радіатора і маточинах дисків, а також значки Z.E.

Автомобіль повинен з'явиться на ринку Європи 2020 року. Ціни на електрокар поки що не оголошені.

Нагадаємо, що автошпигуни зняли на тестах нову Dacia Sandero. Автомобіль, ймовірно, успадкує силову установку від Renault Clio.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація