Складений список авто, які найскладніше продати на вторинному ринку в Україні

Складений список авто, які найскладніше продати на вторинному ринку в Україні

Фото: Associated Press

На це впливає декілька складників.

Фахівці склали список автомобілів, які дуже важко продати на вторинному ринку в Україні.

Як правило, на вторинному автомобільному ринку України деякі машини продаються легко і швидко, а деякі складно і довго. На це впливає безліч факторів: надійність, технічний стан і найголовніше – репутації автомобіля.

Зазначається, що сюди потрапили машини, які проблемно продати через те, що пропозиції більше, ніж попиту. А також дороге обслуговування і незначне зменшення ціни порівняно з новим авто з салону.

Відкриває цей список BMW X6.

В цьому випадку проблеми з продажем автомобіля викликає навіть не специфічний стайлінг, а проблемний двигун N63. Люди не особливо хочуть зв’язуватися з бензиновим 4.4-літровим двигуном на двох турбінах.

Далі йде Volvo S80.

volvo S80

Volvo в принципі не можна назвати найпопулярнішою і ліквідною маркою. Разом із цим, коли йдеться про преміальний седан S80, то ситуація, взагалі, сумна. В основному, через ненажерливого і проблемного двигуна, дістати запчастини на який досить проблематично.

Продовжує список Volvo XC90.

Автомобілі попереднього покоління досить переоцінені. Незважаючи на всі свої плюси, власники просять за них просто непомірні гроші, через що люди відмовляються від даної моделі Volvo.

Опинився тут й Lexus RX450h.

Фото: Associated Press

Йдеться скоріше не про конкретну модель, а про гібридні авто в принципі. Всі Lexus і Toyota з гібридною силовою установкою не користуються особливим попитом на вторинному ринку. Як правило, в таких 10-річних авто доводиться міняти батареї, а це задоволення не з дешевих.

Проблеми з продажем можуть виникнути й в разі Cadillac Escalade.

Фото: Cadillac

Як і у випадку з Lexus 450h тут мова не про конкретну машині, а про цілий клас автомобілів. Так, мова йде про великі американські позашляховики, які буквально п’ють бензин, що є сумнівною опцією в українських реаліях. Досить часто подібні авто довго не можуть знайти свого покупця.

Як не дивно, але важко продати й легендарну модель Volkswagen Tiguan.

Легендарний кросовер не так-то просто продати в Україні через його технічне оснащення. Йдеться, як правило, про машини, в яких настав час серйозно обслуговувати двигун і коробку. Про витрати і складності з двигунами TSI і коробками DSG не варто розповідати зайвий раз.

Замикає список Ford Fiesta.

Окрім того, що сама по собі модель не дуже ліквідна, версію з "роботом" іноді продати практично неможливо. "Щасливі" власники коробки PowerShift іноді продають свої авто дешевше, ніж власники Ford Fiesta на механіці.

Раніше був складений рейтинг топ-5 вживаних кросоверів із варіатором.

Повʼязані теми:

Наступна публікація