Skoda Octavia отримає нову спортивну модифікацію: фото

Skoda Octavia отримає нову спортивну модифікацію: фото

Фото: skoda-storyboard.com

Вона буде доступна в кузовах ліфтбек та універсал.

Компанія Skoda розширить сімейство Octavia новою спортивною модифікацією Sportline.

Про це повідомляє пресслужба виробника.

Зазначається, що відрізнити версію Sportline легко за чорною решіткою радіатора, передньому та задньому спойлерам, тонованой світлотехніці та фірмової символіки чорного кольору. У стандартну комплектацію новинки увійшли 17-дюймові легкосплавні диски Pulsar у чорному кольорі, а за доплату можна встановити 18-дюймові диски Vega або 19-дюймові Taurus. На передніх крилах з'явилися шильдики Sportline.

Фото: skoda-storyboard.com

Skoda Octavia Sportline буде доступна в кузовах ліфтбек та універсал.

Для Octavia Sportline передбачена широка палітра силових агрегатів, в тому числі з ГБО та в гібридному виконанні, потужністю від 115 до 204 к.с. Автомобіль можна вибрати як з переднім, так і з повним приводом, а у залежності від мотора в парі з ним працюватиме механічна або роботизована коробка передач DSG.

Фото: skoda-storyboard.com

Як опцію можна замовити адаптивну систему DCC, що дозволяє змінювати налаштування демпфірування підвіски в широкому діапазоні від максимально комфортного до спортивного. У салоні з'явилися нові оздоблювальні матеріали та чорні елементи декору. Спортивні крісла з вбудованими підголівниками оздоблені "дихаючою" тканиною ThermoFlux. Триспицеве спортивне багатофункціональне кермо несе емблему Sportline.

Раніше розповідалося про те, що Skoda заповнить Європу дешевими автомобілями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація