Skoda представила кросовер Vision In

Автомобіль був побудований на платформі від Volkswagen.

На виставці Auto Expo-2020 в індійському Нью-Делі компанія Skoda представила новий кросовер Vision In.

Про це повідомляє пресслужба Skoda.

У компанії розповіли, що кросовер був побудований новій субкомпактній платформі MQB-A0-I, яку також отримав Volkswagen Taigun. У довжину автоновинка нагадує Skoda Karoq – 4256 мм.

Кузов автомобіля був побудований, також частково зібравши різні елементи інших моделей, серед яких Karoq та Scala. Водночас автомобіль отримав видозмінену радіаторну решітку з "кристалічним декором", збільшені повітрозабірники в передньому бампері, алюмінієвий спойлер на нижній кромці і двосегментна світлодіодна оптика з L-подібними ходовими вогнями.

Салон автомобіля оздоблений натуральною і штучною шкірою. Приладова панель виконана в традиціях Skoda у кілька ярусів, а посередині розташовано дисплей інформаційно-розважальної системи і "кристал", призначення якого поки що залишається невідомим.

Також повідомляється, що автомобіль був представлений з 1.5-літровим бензиновим мотором з турбонаддувом потужністю 150 к. с. і 250 Нм. Агрегат поєднується з семиступінчастим "роботом" з подвійним зчепленням і безальтернативним переднім приводом. З місця до сотні Vision In прискорюється за 8.7 секунди і розвиває максимальну швидкість 195 км/год.

За попередніми даними, авто має з'явитися у продажу на ринку Індії.

Нагадаємо, що автошпигуни зняли на тестах новий Volkswagen Transporter. В автомобіля покращився кут огляду, а також змінилися деякі деталі дизайну.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація