Smart без даху разом з пасажирами скупали в автоматичній мийці

Smart без даху разом з пасажирами скупали в автоматичній мийці

Фото: newspress.co.uk

Унікальний родстер продається тільки в Європі і призначений для любителів пляжів.

Smart Crossblade було випущено обмеженим тиражем в кількості 200 машин quirk-mobile, і продано копанією Mercedes виключно на європейському ринку. Версію відрізняє повна відсутність даху, дверей і скла, а лобове скло коротке, як в мотоциклі. Плюс до всього салон виконано з водонепроникних і міцних матеріалів і оснащено спеціальними дренажними отворами.

Smart Crossblade призначений для любителів купатися під дощем, але от в автоматичну мийку його, схоже загнали вперше, а тим паче разом з двома пасажирами.

Ідея фанового відео належала відомому автомобільному фотографу Кальвін Куджон (Calvin Courjon). Як він повідомив виданню The Drive, він залишав Францію і їхав працювати в Азію. Для того, щоб запам'ятати цей день йому захотілося зробити щось особливе з друзями, а заодно запустити розкрутку свого каналу на Youtube. Куджон посперечався з друзями, що він з другом зможе проїхати на Smart Crossblade через автоматичну мийку, а весь процес зняли на відео.

Фото: newspress.co.uk

Для початку фотограф перевірив, чи не зашкодить щітка їхнім обличчам і зробили кілька проїздів по сухому, і лише потім відправилися купатися. За словами учасників, вода була холодною, але не такою холодною, як подальша сушка. Але це відео довело, що Smart Crossblade стійкий до водних процедур, оскільки ніяких пошкоджень салону виявлено не було.

Фото: newspress.co.uk

Нещодавно ми писали про те, як гола американка викрала екскаватор, щоб з'їздити додому одягнутися. Вона врізалася гігантської машиною в будинок і забралася на балкон своєї квартири по ковшу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація