Сотні горіхів під капотом. Американця шокували запаси білок в його авто

"Скарби" тварин почали тліти під час їзди на автомобілі.

В Америці у місті Піттсбург білки наносили під капот кросовера Kia Sorento більше двох сотень горіхів і ледь не спровокували автопожежу.

Про це повідомив власник авто Кріс Персик у Facebook.

За словами потерпілого, в понеділок, 8 жовтня, його дружина їхала на авто і відчула запах ніби щось горить. Коли вона підняла капот, то виявила навколо мотора десятки волоських горіхів і безліч вологої трави.

"Вони були скрізь, під акумулятором, поруч з вентилятором радіатора, - пише Кріс. - Волоські горіхи на блоці циліндрів були чорними і пахли так, немов вони смажилися".

Він додав, що очищення машини від горіхів, які ймовірно наносили білки, зайняло понад годину. Після цього кросовер довелося доставити до найближчої автомайстерні для перевірки. Коли з авто зняли захисну пластину, то на підлогу висипалося ще кілька десятків "запасів".

Загалом горіхів було стільки, що вони могли б заповнити половину сміттєвого бака і білки, ймовірно, "запасалися на три зими вперед"

У машини не було ніяких ушкоджень, за винятком необхідності очищення. При цьому, завдяки тому, що тварини наносили під капот мокрої трави, вона не загорілася. В іншому разі могла статися серйозна пожежа.

Here's a little PSA for everyone on this rainy Monday: Rodents vehicles and do not mix... My wife called me from...

Опубліковано Chris Persic Понеділок, 7 жовтня 2019 р.

Раніше згадувалося, що п'яний шотландець заснув у таксі та потрапив на інший кінець країни замість будинку. Хлопця відвезли за 180 кілометрів від його дому.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація