Спорткари Audi R8 відкликають через ризик займання під час руху

Спорткари Audi R8 відкликають через ризик займання під час руху

У коробці передач спорткарів знайшли дефект.

В Америці відкличуть майже дві тисячі спорткарів Audi R8, у яких може витекти рідина із трансмісії. Це може привести до диму з під капота та навіть до займання автівки.

Витік із наслідками може трапитись лише під час екстремальної їзди на спорткарі, пише CarsCoops із посиланням на джерела у компанії.

У автомобілів із дефектом трансмісійна рідина може витікати з вентиляційного шлангу коробки передач за умови різких маневрів та швидкісної їзди. Таке, звісно, водії спорткарів Audi R8 дозволють собі на гоночних трасах, а задимлення буде помітно швидше за все задовго до ризику пожежі. Але компанія готова безкоштовно відремонтувати дефект у всіх уже придбаних автомобілях або перевірити його наявність загалом. Крім цього, Audi створила гарячу лінію для додаткових консультацій.

Під відкликання потрапляють моделі із кузовом купе та родстер випущені 2017-2018 року.

Сигналом для перевірок послужило кілька пожеж, які трапились із спорткарами Audi R8 на гоночних іподромах. Це підштовхнуло провести внутрішнє розслідування та виявити недолік.

Раніше згадувалось, що суд відбирає у Audi 800 мільйонів євро прибутку. Компанія погодилася виплатити штраф за участь у "Дизельгейті".

Повʼязані теми:

Наступна публікація