Суббренд Hyundai представить новий електрокар

Genesis випустить преміальний компакт в абсолютно новому для бренду дизайні.

Преміальний суббренд Hyundai, компанія Genesis, представить компактний електрокар Mint EV на автосалоні у Нью-Йорку ще до кінця квітня 2019 року.

Про це повідомляє MotorAuthority.

За попередніми даними, електрокар отримає акумулятор нового покоління, який можна буде заряджати за 15 хвилин до 80%. При цьому одного заряду вистачить, щоб проїхати 320 кілометрів.

Крім електричного приводу, авто отримає ще і інноваційний дизайн. Так, Genesis Mint EV отримає фари у формі мінімалістичних пелюсток. І передня, і задня оптика, судячи із зображень, буде з'єднуватися тонкими діодними лініями, що роблять авто впізнаваним.

Разом з тим в електрокара зникла характерна для автомобілів Genesis радіаторна решітка у формі трапеції. Спереду автомобіля залишаться тільки невеликі зазори, які покращують його аеродинаміку.

Загалом авто має дуже елегантні вигини, а вітрове скло плавно переходить у панорамний дах. У салоні Mint EV використовуються матеріали, які у компанії охарактеризували як ультрарозкішні.

Фото: motorauthority.com

У перспективі автомобіль може стати розкішним конкурентом таких автомобілів як Smart Fortwo або Mini Hardtop.

Водночас Genesis Mint EV – це поки тільки концепт. Авто буде диктувати нову мову бренду і задавати вектор розвитку компанії загалом.

Фото: motorauthority.com

Раніше згадувалося, що Hyundai переманила головного творця спорткарів Ford RS. Топ-менеджер стане головним інженером спорткарів корейської марки.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація