Треба чекати чотири роки: оновлена версія культової моделі Toyota викликала шалений ажіотаж на ринку

Треба чекати чотири роки: оновлена версія культової моделі Toyota викликала шалений ажіотаж на ринку

Фото: toyota-global.com

Усього за місяць було зібрано 20 тисяч оплачених замовлень.

Оновлена версія культового позашляховика Toyota Land Cruiser на ринку Японії викликала просто неймовірний ажіотаж.

Зазначається, що 2 серпня в Японії стартував продаж цієї моделі під заводським індексом 300. Як повідомляють місцеві ЗМІ, через шалений попит найбільш ходові модифікації позашляховика доведеться чекати 2-4 роки, передає Motor.

Так, черга вишикувалася ще на моменті приймання замовлень. Від липня, коли Land Cruiser 300 став доступний для замовлення, і до початку серпня було оформлено понад 20 тисяч заявок, причому йдеться про передплачені автомобілі.

На вибір запропоновано кілька модифікацій: з бензиновим мотором V6 об'ємом 3,5 літра, який розвиває 409 кінських сил і дизельним 3,3-літровим V6 на 309 сил. Обидва вони поєднуються з 10-ступінчастим автоматом і постійним повним приводом. Позашляховик доступний з п'яти- і семимісцевим салонами. Журналісти не уточнюють, які саме версії користуються найбільшим попитом і за якими вишикувалися чергу на чотири роки вперед.

Продаж нового Toyota Land Cruiser 300 почнеться вже влітку цього року, тому цілком ймовірно, що до кінця 2021 року позашляховик потрапить і в Україну. В Японії Toyota Land Cruiser 300 коштує від 5 100 000 ієн (46,5 тисяч доларів).

Повʼязані теми:

Наступна публікація