У BMW навчать автомобілі наповнювати келихи шампанським під час руху

У BMW навчать автомобілі наповнювати келихи шампанським під час руху

Майбутні розкішні автомобілі зможуть наливати напої в келихи, не проливаючи ні краплі.

Баварський автовиробник подав патент на нову технологію розливу напоїв у чарки, які встановлено на задньому ряду, як, наприклад, у Rolls-Royce Cullinan. Роздавальник напоїв зможе заповнювати келих знизу до країв.

Як зазначає AutoGuide, це буде схоже на систему пивного виробництва Bottoms Up, яка використовується на стадіонах і аренах по всьому світу. Ви ставите склянку на спеціальну підставку, натискаєте кнопку і напій заповнюється знизу-вгору. Ніяких зайвих крапель, ніякої суєти - що найбільше підходить для автомобіля, що рухається.

Виробник передбачає, що система буде мати два резервуара, тому можна буде вибирати між двома різними напоями або навіть змішувати два в одному.

В патенті не повідомляється про терміни появи нової технології. Зрозуміло, що така люксова опція може з'явитися тільки на представницьких автомобілях у вигляді BMW 7-Series або Rolls-Royce Phantom, Ghost чи Cullinan.

Нагадаємо, що в Rolls-Royce розкрили секрет створення розкішних автомобілів. У відеоролику компанія продемонструвала кілька важливих деталей, яких варто дотримуватися при розробці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація