У Чехії засвітилася оновлена Skoda Superb

Автомобіль зняли без камуфляжу.

На автомагістралі у Чехії помітили рестайлінгову модель Skoda Superb 2019 року. На знімках видно, що автомобіль пережив незначний фейсліфтинг у деталях.

Шпигунські кадри з'явилися на сайті Auto.cz.

Оновлена Superb 2019 отримає оптику зі зміненим візерунком і більш виразну решітку радіатора. Між задніми фарами, які також злегка відретушовані, з'явиться хромований молдінг.

На зміну біксеноновим фарам моделі прийдуть світлодіодні, а поворотники стануть "поступовими": чим ближче машина до повороту, тим інтенсивніше відбувається мерехтіння. Так само працюють поворотники і у нещодавно представленому хетчбеку Scala.

Під капотом Skoda Superb очікується більш суттєва зміна. Оновлена модель отримає плагін-гібридну силову установку на базі 150-сильний TSI з електромотором потужністю 95 сил. На електриці авто зможе долати до 70 км.

Раніше згадувалося, що суббренд Volvo випустив на тести преміальний гібрид. На фінальних випробуваннях проводиться доведення рульового управління і калібрування програмного забезпечення, яке керує технологією крутного моменту.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація