У Філіппінах винайшли дощовик для автомобілів, що рятує від потопів

У Філіппінах винайшли дощовик для автомобілів, що рятує від потопів

Фото: autonews.ua

Винахідник придумав як сховати автомобіль від дощу і повені.

Якщо для України потопи, спровоковані неготовністю міст до зливових дощів, шокують жителів, то в Філіппінах такі повені цілком звичайна справа. Один філіппінець винайшов оригінальний мішок, в який кутається автомобіль. Про це повідомляє AutoNews.

Фото: autonews.ua

Поль Дела Фуэнте пропонує сховати автомобіль у водонепроникну сумку Flood Guard, яка одягається повністю на машину разом з колесами і щільно фіксується, укутуючи автомобіль. Вона захищає машину від сильних злив і від потопів. Більш того, на ній є спеціальна фіксуюча ручка. Можна просто прив'язати машину до стовпа чи дерева, щоб його не знесло течією.

Фото: autonews.ua

Flood Guard може бути двох розмірів. У неї вміщуються седани і навіть середньорозмірний позашляховик і пікап. Вартість гаджета складає 580 доларів, але доведеться заплатити ще за доставку. Зате ваш автомобіль буде надійно укритий від негоди і стихійного потопу.

Нагадаємо, що експерти вважають, що отримати компенсацію від втрати майна через потопи в столиці практично нереально. Для цього знадобиться довести провину державних служб.

Повʼязані теми:

Наступна публікація