У Львові водій на забитій людьми маршрутці їхав по зустрічній смузі руху

У Львові водій на забитій людьми маршрутці їхав по зустрічній смузі руху

Фото: Facebook/Varta 1

Начальник львівської поліції зупинив бус порушника своїм авто.

Ранкові затори дратують усіх учасників дорожнього руху, але не виправдовують порушення Правил. І маршрутний автобус, який проїхав по зустрічній смузі, вважається порушником без будь-яких пояснень. Про це повідомляє начальник Управління патрульної поліції Львівської області Романа Пилипенко на своїй сторінці в Facebook. 

Четвертого вересня автобус 9-го маршруту їхав по вулиці Сахарова прямо по зустрічній смузі руху, об’їжджаючи затор. Після чого автобус різко бере вправо у крайню праву смугу, з напрямком руху тільки праворуч, а далі рухається на вулицю Коперника на заборонювальний сигнал світлофору.

Начальник поліції побачив безчинство та своїм авто заблокував автобус, який був повністю наповнений пасажирами. Водій не заперечував своїх порушень, а просто сказав, що намагався дотримуватись графіку руху.

Люди не стали чекати доки поліція, яка прибула на місце, з’ясує всі обставини і почали виходити, обурено вигукуючи, що "нічого не сталось, а ми всі поспішаємо".

4 вересня ранок, їду по вулиці Сахарова, ну як їду - тягнусь у кроці. І тут по зустрічній смузі руху, весь корок обганяє...

Опубликовано Романом Пилипенко Вторник, 4 сентября 2018 г.

Нагадаємо, що поліція провела рейд по перевірці усіх перевізників та виявила велику кількість порушень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація