У Mercedes-AMG зникнуть задньопривідні моделі

У Mercedes-AMG зникнуть задньопривідні моделі

Фото: Associated Press

Всі автомобілі суббренду стануть повнопривідними.

Компанія Mercedes-Benz буде виробляти тільки повнопривідні моделі підрозділу AMG.

Таке рішення ухвалило керівництво суббренду після аналізу продажів, пише AutoTimesNews з посиланням на слова глави Mercedes-AMG Тобіаса Моерса.

За словами Моерса, покупці вибирають здебільшого повнопривідні моделі. Тому бренд не бачить сенсу витрачати енергію і гроші на розробку моделей з заднім приводом.

"Коли у нас був задньопривідний AMG E-Class з повним приводом в якості опції, понад 90% вибрали версію 4WD", - розповів топ-менеджер.

Так, всі майбутні автомобілі Mercedes-AMG, зокрема спортивна модель GT, будуть обладнані тільки повним приводом. На думку Моерса, це підвищить конкурентоспроможність бренду, а автомобілі зробить ще більш потужними і безпечними.

Крім того, Моерс підтвердив відмову від використання V12 на моделях Mercedes-AMG. Останньою такою машиною був седан Final Edition S65. Більш того, новий C63 навіть не гарантує двигун V8 - його можуть замінити на V6.

Раніше згадувалося, що Mercedes-AMG представив флагманський гібридний кросовер GLS. Позашляховик в своїй комплектації GLS850 оснащений 4-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом, розробленим AMG, в поєднанні з 48-вольтним електродвигуном на колінчастому валу, що являє собою м'яку гібридну систему.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація