У Mercedes-Benz GLE додадуть батарейки

У Mercedes-Benz GLE додадуть батарейки

Позашляховик отримає версію з гібридною трансмісією.

Нещодавно представлений компанією Mercedes-Benz GLE планують перевести на гібридні технології і зробити з нього гібрид, що підключається. За попередньою інформацією він зможе проїжджати на електриці близько 100 кілометрів і з'явиться в кінці 2019 року.

Згідно Automotive News і інформацією виробника, GLE стане першим автомобілем зі 100-кілометровим діапазоном на гібридному модулі, що підключається WLTP (Worldwide Harmonized Light Test Vehicle Procedure).

Цикл WLTP є новим і іншим стандартом для вимірювання економії палива на європейському континенті. Процедура відрізняється від колишньої системи (NEDC) і дещо схожа (хоча і не ідентична) на систему, встановлену Агентством з охорони навколишнього середовища (EPA) в Сполучених Штатах.

На сьогоднішній день лідером по запасу ходу на електриці у Європі є Mitsubishi PHEV з його 50 кілометрами, за ним стоїть Chevrolet Volt з таким же запасом, але він більш популярний в Америці.

Нагадаємо, що компанія Porsche готує виробництво до випуску електричного спорткара. Вже готова друга лінія збірки, а офіційний дебют новинки в серійній версії планується на середину наступного року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація