У Tesla попросили постачальників повернути частину грошей за старі угоди

У Tesla попросили постачальників повернути частину  грошей за старі угоди

Фото: Reuters

Найімовірніше таку поведінку Tesla можна розцінювати, як турботу про свою прибутковість, але не про доходи своїх постачальників.

Компанія Tesla звернулася до деяких партнерів-постачальників з проханням повернути частину грошей, витрачених виробником раніше.

Мова йде про контракти, які Tesla укладала ще 2016 року, повідомляє The Wall Street Journal.

У компанії відмовилися як-небудь коментувати подібні дії, але підтвердили, що ведуть переговори щодо зниження цін за контрактами, деякі з яких були укладені ще 2016 року і поки не виконані.

Є відомості, що Tesla в листах закликає до кешбеку, а в замін обіцяє тривале співробітництво між компаніями. Більше ніяких конкретних пояснень такого прохання немає.

Найімовірніше поведінку Tesla можна розцінювати як турботу про свою прибутковість, але не про доходи своїх постачальників. Так, промисловий консультант Денніс Виранг називає такі дії виробника електромобілів "затятими" і спрямованими виключно на те, щоб зробити виробника прибутковим.

Раніше повідомлялося, що Tesla збирає з клієнтів другу частину передоплати за Model 3. Всі клієнти виробника електромобілів були запрошені для вибору комплектації вкладення ще 2,5 тисяч доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація