"Укравтодор" назвав пункти пропуску, які блокують невдоволені власники "євроблях"

"Укравтодор" назвав пункти пропуску, які блокують невдоволені власники "євроблях"

Фото: УНІАН

Найбільше рух ускладнено до пунктів пропуску на кордоні з Польщею.

У понеділок, 26 листопада, в Україні низку важливих шосе перекрили активісти "Авто Євро Сили" та власники "євроблях". Через блокування міжнародних трас ускладнено рух до митних пунктів.

Дороги перекрито у Волинській та Львівській областях, пише "Укравтодор" у Facebook.

У Львівській області активістами "Авто Євро Сила" заблоковано рух транспорту міжнародними шосе Тернопіль-Львів-Рава-Руська км 190+000 та Львів-Краковець.

У Волинській області власники "євроблях" перекривають рух автодорогою Київ – Ковель – Ягодин, км 505+000, яка веде до КПП Ягодин.

Наразі рух ускладнено у напрямку пунктів пропуску "Устилуг", "Рава-Руська", "Ягодин", "Малий Березний", "Шегині", "Краківець", "Солотвино", "Угринів", "Грушів", "Смільниця", "Доманове". Найбільш гостро вона стосується кордону з Польщею. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Власники "євроблях" продовжують блокувати майже всі пункти пропуску на кордоні з Польщею

Власники "євроблях" продовжують блокувати майже всі пункти пропуску на кордоні з Польщею

Крім цього, у Черкаській області на шосе Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, на 526 км сталася ДТП. Аварія відбулась у Христинівському районі, тому рух трасою ускладнено, а автівки перенаправляють через Христинівку.

Варто зазначити, що у межах Київської області поліція почала обмежувати рух вантажівок. До Києва запускають по 5 фур із інтервалом 5-10 хвилин.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ про стан проїзду на 08-00 26.11.2018 року Волинська область 25.11.2018 р. о 12-00 год....

Опубликовано Укравтодор Воскресенье, 25 ноября 2018 г.

Раніше згадувалось, що у Вінниці зупинили "євробляху", оголошену у міжнародний розшук. Свідоцтво про реєстрацію автомобіля, імовірно, підроблене.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євробляхи
Наступна публікація