Аварії і ремонти блокують низку вулиць Києва 21 березня. Куди ліпше не їхати

Аварії і ремонти блокують низку вулиць Києва 21 березня. Куди ліпше не їхати

Фото: tsn.ua

Біля Шулявського мосту і надалі спостерігаються авточерги.

Вранці 21 березня важливі вулиці та центр Києва скували величезні затори. Рух ускладнено у районі Шулявського мосту та на всіх шляхопроводах з лівого берега.

Про це свідчить інформація із онлайн-мап.

Від автівок переповнені Набережно-Хрещатицька, Набережно-Лугова, Набережне шосе, Володимирський узвіз, Костянтинівська, Новокостянтинівська та низка інших вулиць Подолу. Також "стоїть" Гаванський міст, Набережно-Рибальська та проспект Степана Бандери. На Володимирському узвозі зафіксовано одразу дві ДТП, а також тут відбуваються ремонтні роботи.

Крім того рух ускладнено на столичній Оболоні: на вулицях Костянтинівській та Семена Скляра. На першій трапилась аварія. Також затори спостерігаються на деяких відрізках Теліги.

Затори є й на вулицях Чорновола, Юрія Іллєнка та Січових Стрільців.

Скупчення транспорту та аварії спостерігаються на бульварах Лесі Українки та Тараса Шевченка, проспектах Лобановського, Повітрофлотському та Голосіївському. Крім того, рух ускладнено у районі Бессарабської площі.

У районі Шулявського мосту, який закрито на ремонт, також спостерігаються чималі затори. Рух ускладнюють ще й ДТП на проспекті Перемоги та вулиці Вадима Гетьмана. Також від автівок переповнені вулиці Дегтярівська, Табірна, Магістральна та Сікорського. На останній трапилась аварія.

Крім того, чималі скупчення автівок є на вулиці Миколи Василенка, а ближче до центру столиці зупинились у авточергах Жилянська і Повітрофлотський проспект.

Фото: Google Maps

Раніше згадувалось, що Шулявський міст з'явився в Instagram і розповів про свої хвилювання. У акаунта майже 2,5 тисячі підписників.

ТСН дослідила, скільки ще мостів чекають на реконструкцію в Україні

ТСН дослідила, скільки ще мостів чекають на реконструкцію в Україні

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація