Будівництво важливої розв'язки на Полтавщині показали на відео

Будівництво важливої розв'язки на Полтавщині показали на відео

Фото: Facebook/Володимир Омелян

Прилеглі траси на чотири смуги добудують до кінця року.

Будівництво важливої розв’язки на Полтавщині, яка стане частиною автобану Київ-Дніпро, показали на відео.

Ролик опублікував Володимир Омелян на своїй сторінці у Facebook.

Розв’язка розташована у межах села Бутенки Кобеляцького району та з'єднує дороги М-22 Кременчук-Полтава та Н-31 від Бутенок до Дніпра будуть завершені уже 2019 року.

У повідомленні зазначається, що у межах Полтавщини шосе будується винятково із бетону та при належному догляді прослужить близько 50 років.

Стратегічне шосе на чотири смуги планують повністю завершити та здати у користування уже 2021 року.

Нова транспортна розв’язка поблизу села Бутенки Кобеляцького району і дороги М-22 та Н-31 до неї будуть завершені до кінця цього року. Це частина стратегічного чотирьохполосного автобану Київ-Дніпро, який ми здамо до кінця 2021 року. Причому, в Полтавській області цей автобан будується в бетоні, з гарантією у 28 років! А при належному утриманні він прослужить не менше 50 років. Миколаїв-Кропивницький, об’їзна Житомира - починаємо еру бетонних доріг в Україні, які прокладаються за найсучаснішими технологіями. Про це у 2014 році ми могли лише мріяти - сьогодні це вже реальність. Дорожній Фонд Петро Порошенко змінює країну! Служба автомобільних доріг у Полтавській області - офіційна сторінка #УрядГройсмана

Опубликовано Volodymyr Omelyan Пятница, 22 марта 2019 г.

Нагадаємо, що "Укравтодор" взявся за капітальний ремонт траси Львів-Трускавець. Дорогу ремонтують одразу на кількох відрізках.

ТСН дослідила, скільки ще мостів чекають на реконструкцію в Україні

ТСН дослідила, скільки ще мостів чекають на реконструкцію в Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація