Численні аварії і затори скували головні вулиці Києва. Куди не варто їхати 23 квітня

Численні аварії і затори скували головні вулиці Києва. Куди не варто їхати 23 квітня

Фото: tsn.ua

На усіх мостах із лівого берега ускладнено рух.

У вівторок, 23 квітня, Київ скували величезні затори та низка аварій. Проспект Перемоги продовжує тонути в авточергах.

Про це свідчить інформація із онлайн-мап.

Рух ускладнено на Набережно-Хрещатицькій, Набережно-Луговій, Володимирському узвозі, Новокостянтинівській, Нижньому Валу, Глибочицькій та низці інших вулиць Подолу. Також "стоїть" Гаванський міст, де трапилась ДТП, вулиці Набережно-Рибальська й Олени Теліги.

Затори є й на вулицях Чорновола, Жилянській, Юрія Іллєнка, Січових Стрільців і Великій Житомирській. Крім того, рух ускладнено на бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки, а ще у районі Бессарабської площі.

У районі станцій метро "Олімпійська" та "Палац "Україна" також спостерігається перевантаження від авто низки вулиць. Тут трапилось одразу дві аварії. Так, заторами сковані Велика Васильківська та низка дотичних доріг.

Затори спостерігаються на проспектах Лобановського, Повітрофлотському та Голосіївському.

У районі Шулявського мосту, який перебудовують, також спостерігаються чималі затори. Від автівок переповнений проспект Перемоги, починаючи від станції метро "Нивки". Ще "стоять" вулиці Дегтярівська, Сікорського, Табірна та Василенка.

Рух ускладнено на Кільцевій дорозі у районі Софійської Борщагівки та Вишневого. Також стоїть проспект Академіка Паладіна.

У напрямку правого берега величезні затори спостерігаються на усіх мостах. На Південному шляхопроводі у напрямку від лівого берега відбувається ремонт, крім того на проспекті Бажана у напрямку мосту трапилась ДТП. На правому березі, Між мостом Патона і проспектом Дружби Народів також трапилась аварія.

На лівому березі рух також ускладнено на проспектах Григоренка, Соборності та на Дарницькому шосе. Частина Харківського шосе у районі вулиці Здолбунівська заблокована: тут трапилось одразу три ДТП.

Фото: Google Maps

Нагадаємо, що у Києві почали повноцінно працювати інспектори з паркування. Наразі патрулювати вулиці буде близько 10 інспекторів. Натомість уже до кінця 2019 року їхня кількість зросте до 90-100 осіб.

Аби швидше оминути затори, столичні водії не соромляться порушувати на очах у копів

Аби швидше оминути затори, столичні водії не соромляться порушувати на очах у копів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація