Десятки аварій та масштабні затори у Києві. Які вулиці слід оминати 16 квітня

Десятки аварій та масштабні затори у Києві. Які вулиці слід оминати 16 квітня

Фото: tsn.ua

У столиці трапилось понад два десятки зіткнень.

У вівторок, 16 квітня, величезні затори та аварії скували низку важливих вулиць Києва. Загалом у столиці уже зранку зафіксовано понад 20 зіткнень автівок.

Про це свідчить інформація із онлайн-мап.

Затори спостерігаються на Набережно-Хрещатицькій, Набережному шосе, Володимирському узвозі, Нижньому Валу (трапилась аварія), Костянтинівській, Новокостянтинівській та низці інших вулиць Подолу. Також "стоїть" Гаванський міст, вулиці Набережно-Рибальська, Семена Скляренка, проспекти Героїв Сталінграда, Бандери і далі вулиця Богатирська. На останній теж трапилась ДТП.

Затори є й на вулицях Чорновола, Маршала Рибалка, Жилянській, Юрія Іллєнка, Січових Стрільців та Юрія Іллєнка.

Скупчення транспорту є на бульварах Тараса Шевченка, Лесі Українки і Дружби народів. Крім того, рух ускладнено у районі Бессарабської площі.

У районі станцій метро "Олімпійська" та "Палац "Україна" також спостерігається перевантаження від авто низки вулиць. Так, заторами сковані Велика Васильківська та низка дотичних доріг. Також стоїть Протасів Яр.

Затори спостерігаються на проспектах Лобановського, Повітрофлотському, Голосіївському. Аварія також трапилась на Лобановського. У заторах стоять проспекти Голосіївський та Курбаса.

У районі Шулявського мосту, який розбирають та вивозять частинами, також спостерігаються чималі затори. Від автівок переповнений проспект Перемоги, починаючи від станції метро Житомирська та вулиці Теліги, Дегтярівська, Парково-Сирецька, Сікорського, Табірна, Магістральна та Василенка. Скупчення автівок зафіксовано на проспекті Курбаса.

Рух ускладнено на Кільцевій дорозі у районі Софійської Борщагівки та Вишневого. Неймовірні затори спостерігаються у напрямку станції метро "Теремки".

У напрямку правого берега величезні затори спостерігаються на усіх мостах. Судячи із інформації з онлайн-мап, біля проспекту Соборності, який веде на міст Патона, трапилось одразу три ДТП. Аварія також трапилась у напрямку мосту Метро.

На лівому березі рух також ускладнено на проспектах Григоренка і Ватутіна, а ще на деяких відрізках вулиць Євгена Сверстюка, Гната Хоткевича та Братиславській.

Фото: Google Maps

Нагадаємо, що у Києві на деяких вулицях підвищили дозволену швидкість. Граничну швидкість підняли від 50 до 80 км/год.

Аби швидше оминути затори, столичні водії не соромляться порушувати на очах у копів

Аби швидше оминути затори, столичні водії не соромляться порушувати на очах у копів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація