Лідер "євробляхерів" звинуватив Зеленського у зраді обіцянкам

Лідер "євробляхерів" звинуватив Зеленського у зраді обіцянкам

Фото: УНІАН

Кабмін не надав висновків щодо законопроєктів про доступне розмитнення.

18 грудня комітет Верховної Ради з податкової та митної політики не розглядатиме законопроєкти 2342 і 2345 щодо бюджетного розмитнення авто та пільг для деяких верств населення.

Для винесення на розгляд не вистачає висновку Кабміну, повідомляє лідер "євробляхерів" Олег Ярошевич.

За його словами, 18 грудня Кабмін під час засідання не дав жодної інформації щодо згаданих документів. Як наслідок, за словами Ярошевича, глава профільного комітету Гетьманцев повідомив, що буде розглянуто лише законопроєкт 2288, який передбачав у першій версії відтермінування штрафів за "євробляхи" до 1 січня 2020 року.

Також зазначається, що з Офісу президента Володимира Зеленського нібито немає жодної відповіді стосовно згаданих документів на офіційний запит "євробляхерів".

"Нічого не міняється, не чує нас влада, не виконує свої обіцянки президент. На жаль, немає іншого виходу, як робити ті дії, які ми з вами зараз проговоримо та вирішимо", - заявив Ярошевич на мітингу у центрі Києва.

При цьому лідер "євробляхерів" закликав активістів іти до президента додому і там очікувати очільника країни і вимагати від нього відповідей щодо законопроєктів про доступне розмитнення.

Ярошевич додав, що у Ради залишилось всього два сесійних дні на розгляд згаданих документів і у силах президента вплинути на їхнє ухвалення за цей період.

Раніше глава "євробляхерів" розповів про новий "кабальний" закон щодо розмитнення авто. Він переконаний, що нові ставки розмитнення будуть ще вищими за нинішні.

Низка мітингів відбувається поблизу Верховної Ради – рух транспорту там ускладнений

Низка мітингів відбувається поблизу Верховної Ради – рух транспорту там ускладнений

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євробляхи
Наступна публікація