Київ захопили масштабні затори. Які вулиці варто оминати

Київ захопили масштабні затори. Які вулиці варто оминати

Фото: tsn.ua

Вже зранку у столиці трапилась низка аварій.

Вранці 22 травня Київ захопили масштабні затори. Крім того у столиці трапилась низка аварій.

Про це свідчить інформація із онлайн-мап.

Рух ускладнено на Набережно-Хрещатицькій, Набережно-Луговій, Володимирському узвозі, Новокостянтинівській та низці інших вулиць Подолу. На Нижньому Валу сталася ДТП. Ранкові затори захопили також Гаванський міст та вулиці Набережно-Рибальську й Олени Теліги.

Крім того ускладнено проїзд на вулицях Чорновола, Жилянській, Юрія Іллєнка, Щусєва і Михайлівській. Повітрофлотський проспект переповнений від автівок. Крім того, затори є на бульварах Тараса Шевченка (сталася аварія) та Лесі Українки, а ще поблизу Бессарабської площі.

У районі станцій метро "Олімпійська" та "Палац "Україна" також спостерігається перевантаження низки вулиць від авто. Зокрема на Великій Васильківській та деяких відрізках вулиці Казимира Малевича. Затори є на проспектах Лобановського та Голосіївському.

У районі Шулявського мосту, який перебудовують, також спостерігаються чималі авточерги. Від автівок переповнений проспект Перемоги, починаючи від станції метро "Святошин". До всього тут ще й сталась аварія. Також "стоять" вулиці Дегтярівська, Сікорського, Табірна та Василенка.

Рух ускладнено на Кільцевій дорозі у районі Софійської Борщагівки та Вишневого. Також зупинились проспекти Академіка Паладіна та Леся Курбаса (сталось три аварії). Через ремонтні роботи рух ускладнено у районі станції метро "Академмістечко".

У напрямку правого берега від заторів переповнені мости Патона, Дарницький та Південний. Броварський проспект, який веде до мосту Метро, теж переповнений від автівок.

Фото: Google Maps

Нагадаємо, що у Києві під час святкування Дня міста перекриють рух транспорту деякими вулицями. Перекриття передбачене на вихідні 25-26 травня.

Фото: ТСН.ua

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація