Масштабні затори скували Київ 15 травня. Які вулиці варто оминати

Масштабні затори скували Київ 15 травня. Які вулиці варто оминати

Фото: tsn.ua

Важливі мости та вулиці столиці переповнені від авто.

У середу, 15 травня, у Києві низку вулиць захопили масштабні затори, а на деяких шляхах ще й трапились аварії.

Про це свідчить інформація із онлайн-мап.

Рух ускладнено на Набережно-Хрещатицькій (рух частково обмежено через ремонт), Набережно-Луговій, Володимирському узвозі, Новокостянтинівській та низці інших вулиць Подолу. Набережне шосе "стоїть" аж до мосту Метро.

Ранкові затори захопили також Гаванський міст, вулиці Олени Теліги й Набережно-Рибальська, яка стоїть аж до Північного мосту. Безкрайній затор "закупорив" вулицю Грушевського.

Також ускладнено проїзд на вулицях Чорновола, Жилянській, Борщагівській (трапилась ДТП), Юрія Іллєнка, Січових Стрільців, Щусєва і Великій Житомирській. Повітрофлотський проспект переповнено від автівок. Крім того, затори є на бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки, а ще поблизу Бессарабської площі.

У районі станцій метро "Олімпійська" та "Палац "Україна" також спостерігається перевантаження низки вулиць від авто. Зокрема на Великій Васильківській та Казимира Малевича. Затори є на проспектах Лобановського та Голосіївському.

У районі Шулявського мосту, який перебудовують, також спостерігаються чималі авточерги. Від автівок переповнений проспект Перемоги, починаючи ледве не від станції метро "Житомирська". "Стоять" вулиці Дегтярівська, Сікорського, Табірна та Василенка.

Рух ускладнено на Кільцевій дорозі у районі Софійської Борщагівки та Вишневого. Також зупинились проспекти Академіка Паладіна та Леся Курбаса. Через ремонтні роботи рух ускладнено у районі станції метро "Академмістечко".

У напрямку правого берега стоять мости Північний, Метро та Патона. На підїзді до Південного шляхопроводу, на проспекті Бажана, рух також ускладнено. На проспекті Ватутіна та Броварському також є затори.

Фото: Google Maps

Нагадаємо, що сьогодні, 15 травня, активісти на "євробляхах" запланували масштабний протест. Пікет проведуть з вимогою відтермінувати шалені штрафи.

Під Києвом легковик на великій швидкості влетів у МАЗ

Під Києвом легковик на великій швидкості влетів у МАЗ

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація