Майданчик ЗАЗ заповнюється російськими автомобілями: що це за моделі

Майданчик ЗАЗ заповнюється російськими автомобілями: що це за моделі

Тут вже присутні близько 150 екземплярів.

Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) поповнює свій майданчик новими автомобілями.

Як повідомляє Акцент, ЗАЗ вивів близько 150 екземплярів російських KIA Rio та KIA Rio X, на які зовсім нещодавно був відкритий продаж в Україні.

Обидві моделі пройшли рестайлинг в 2020 році і відповідають актуальному корпоративному стилю корейського бренду. Авто зроблені на загальній платформі і виконані в схожому дизайні. KIA Rio X відрізняється збільшеним кліренсом (привід у обох авто тільки передній) і пластиковим незафарбованих обвісом на кузові.

Фото: akzent.zp.ua

Примітно, що сумарна кількість Rio на майданчику ЗАЗ вже більше ніж моделей LADA, які також збираються на ЗАЗ. Зараз в основному на майданчику з російських авто видно тільки LADA Niva. Раніше на ЗАЗ надходили машинокомплекти на LADA Granta, LADA XRay, LADA Largus та LADA Vesta.

Примітно, що ці моделі створені спеціально для Росії та випускаються у Санкт-Петербурзі. В Україні, своєю чергою, вони будуть надходити у продаж з салону ЗАЗ. Уся річ в тому, що це буде крупновузлове виробництво, адже імпортувати автомобілі напряму з Росії заборонено, а от машинокомплекти – можна.

Раніше стали відомі ціни на KIA Rio та KIA Rio X в Україні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація