Mercedes-Benz презентував в Україні нове покоління S-Class: названа ціна

Mercedes-Benz презентував в Україні нове покоління S-Class: названа ціна

Mercedes-Benz презентував в Україні нове покоління S-Class: названа ціна

Ця модель запропонована з бензиновими та дизельними моторами.

Компанія Mercedes-Benz офіційно презентувала флагманську модель седана S-Class.

Як повідомляє AutoOboz, автомобіль радикально змінився зовні, а за своїми технологічними рішеннями та технічними характеристиками новинка задає нові стандарти у преміумкласі.

Зовнішній вигляд автомобіля виконаний у новому фірмовому стилі німецького бренду. S-Class отримав велику радіаторну решітку, а також нову світлотехніку, яка може бути запропонована у декількох варіантах виконання.

S-Class став більший за свого попередника у всіх напрямах. Довжина седана досягає 5 179 мм (+54 мм), а колісна база виросла до 3 106 мм (+76 мм). Ширина збільшена до 1 954 мм (+55 мм), а висота стала більше на 10 мм (до 1 503 мм). Вперше серед автомобілів бренду новинка отримала висувні ручки дверей, які активуються автоматично.

Щодо салону, то тут центральне місце в інтер'єрі займає великий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи MBUX другого покоління. Розташований під кутом сенсорний дисплей діагоналлю 12,8 дюйма повністю замінює звичну центральну консоль. З його допомогою можна управляти найрізноманітнішими функціями автомобіля.

Оперативну інформацію водієві надає цифрова приладова панель з діагоналлю 12,3 дюйма, а також проєкційний дисплей нового покоління, який може бути у двох варіантах виконання. Більш дорогий з них оснащений системою доповненої реальності, яка виводить на лобове скло навігаційні підказки з урахуванням дорожньої ситуації у режимі реального часу.

Ще однією цікавою особливістю інтер'єру новинки є амбієнтного підсвічування, яке тепер має комунікативні функції - може змінювати свій колір у різних умовах та попереджати у екстрених ситуаціях, наприклад, під час спроби вийти з машини за виявлення перешкоди. Покупцям запропоновані бензиновий та дизельні мотори, задній та повний привід, стандартна або подовжена колісна база.

Вартість Mercedes-Benz S-Class починається від 94 тисяч євро. Найдорожча версія цієї моделі коштує майже 118 тисяч.

Повʼязані теми:

Наступна публікація