На Одещині відбійник з амортизатором врятував водія від загибелі

На Одещині відбійник з амортизатором врятував водія від загибелі

Фото: www.facebook.com/Олег Варивода

В області уже встановили пів десятка спеціальних демпферних огорож.

Станом на 9 жовтня на Одещині встановили уже п’ять демпферних відбійників, які збільшують шанси водія вижити навіть за прямого зіткнення з ними.

До кінця року на важливих трасах тут з’явиться ще три спецогорожі, пише глава обласного підрозділу "Укравтодору" Олег Варивода у Facebook.

У повідомленні зазначається, що перші "безпечні" відбійники з амортизаторами уже з’явились на міжнародних шосе Київ-Одеса, Одеса-Южний та Одеса-Миколаїв.

Варивода зауважив, що одна з таких систем уже довела свою ефективність. Днями водій легковика в‘їхав у вже змонтований, але ще не зданий у роботу демпферний відбійник, пошкодив його та свій автомобіль, але залишився живим.

Безпека понад усе! Ну що ж, п‘ять із запланованих на цей рік 8 сучасних демпферних систем вже встановлено на а/д М05 Київ-Одеса, М28 Одеса-Южний та М14 Одеса-Миколаїв. Одна навіть вже довела свою ефектинювність, коли вночі 03.10.2019р. водій легкового автомобілю в‘їхав у вже змонтовану, але ще не здану демпферну систему на а/д М05 км 438+600, пошкодивши її та свій автомобіль, але залишився живий та здоровий.

Опубликовано Олегом Вариводой Среда, 9 октября 2019 г.

Нагадаємо, що зведення важливого мосту на Луганщині показали на фото. Дорожники завершили укладення бокових блоків лівої сторони шляхопроводу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація