На український ринок вийшов флагманський позашляховик Hyundai: названа його вартість

На український ринок вийшов флагманський позашляховик Hyundai: названа його вартість

Фото: hyundai.com.ua

Ця модель представлена в двох комплектаціях.

Компанія Hyundai вивела на ринок України флагманський позашляховик Palisade.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Довжина цієї моделі – 4 980 мм, ширина – 1 975 мм, висота – 1 750 мм, а колісна база становить 2,9 м. Автомобіль складе конкуренцію таким моделям, як Toyota Highlander та Mazda CX-9. Новинка має у своєму арсеналі привабливий дизайн та місткий 8-місний салон.

Фото: hyundai.com.ua

Цікаво, що свою назву модель отримала на честь респектабельного тихоокеанського курорту Pasific Palisades, розташованого в західній частині Лос-Анджелесу (штат Каліфорнія, США). Автомобіль привертає увагу ефектною зовнішністю з виразними каскадними гратами радіатора, рельєфним капотом, оригінальним рішенням задньої стійки кузова, а також великою кількістю хрому. Доповнюють картину 20-дюймові легкосплавні диски та світлодіодна техніка.

Оздоблення 8-місного салону виконано з високоякісних матеріалів, а як опцію пропонується натуральна шкіра Nappa, шкіряна обробка центральної консолі та оббивка стелі салону алькантарою. Затишну атмосферу створює контурне світлодіодне підсвічування. Інформаційно-розважальна система підтримує Apple CarPlay та Android Auto, а для підзарядки гаджетів передбачена бездротова зарядка.

Фото: hyundai.com.ua

Hyundai Palisade представлений українським споживачам у двох комплектаціях – Executive та Premium. Автомобіль буде запропонований із дизельним 2,2-літровим 200-сильним мотором та бензиновим 3,8-літровим силовим агрегатом потужністю 295 к.с. Обидва двигуни пропонуються у парі з 8-ступеневим "автоматом" та повним приводом HTRAC. Селектор вибору режимів водіння та дорожнього покриття Drive/Terrain Mode допоможуть водієві впоратися з різними умовами пересування.

Фото: hyundai.com.ua

Вартість новинки стартує з позначки 1 482 900 грн за бензинову версію, а дизельна модифікація обійдеться щонайменше у 1 518 000 грн. На Hyundai Palisade розповсюджується гарантія на вибір: 5 років чи 100 000 км пробігу, або 4 роки без обмеження пробігу.

Додамо, що Palisade став третьою новинкою Hyundai в Україні. Раніше стартували продажі оновленого кросовера Santa Fe і седана Elantra сьомого покоління.

Повʼязані теми:

Наступна публікація