На власників "євроблях" почали робити бізнес шахраї

На власників "євроблях" почали робити бізнес шахраї

Для розмитнення авто на єврономерах автомобілісти шукають реальних власників.

Покупці "євроблях" після ухвалення законів 8487 і 8488 змушені шукати реальних власників авто для розмитнення. Як результат, з'явилося безліч пропозицій "дешевої" легалізації машин на єврономерах, які, як правило, поширюють шахраї.

Про це повідомляє AutoConsulting з посиланням на тематичні групи та спільноти.

Власникам "євроблях" пропонують різні схеми, серед яких: "двійники" і "втрачений техпаспорт" – це вже з розряду криміналу і спричинять за собою обов'язкову відповідальність.

Також в Інтернеті з'явилося багато пропозицій щодо пошуку власників авто у країні реєстрації. Притому, знайти і оформити документи на продаж авто пропонують абсолютно за різні суми, починаючи від 100 євро.

Разом з тим активісти закликають не користуватися послугами неперевірених приватних осіб і компаній. Вони пропонують звертатися безпосередньо до них, хоча чесно визнають, що у них такий комплект документів обійдеться дорожче.

Нагадаємо, що з'явилося офіційне роз'яснення нових стандартів реєстрації нерозмитнених авто. Порядок тимчасового ввезення автомобілів на іноземній реєстрації дещо змінився.

Повʼязані теми:

Наступна публікація