На Закарпатті розвалюється траса, яка не простояла і трьох місяців

На Закарпатті розвалюється траса, яка не простояла і трьох місяців

На ремонт витратили 90 тисяч гривень.

У Закарпатській області розвалюється на очах траса Мукачево-Рогатин, яку ремонтували лише восени 2018 року. Шосе не вистояло і трьох місяців.

Про це йдеться у відео на YouTube-каналі Sirius.

На ремонт відрізку дороги у вісім кілометрів витратили 90 тисяч гривень, але нині їздити цим шляхом просто небезпечно. Місцеві чиновники повідомляють, що наразі стан траси ще гірший ніж до ямкового ремонту. Дощі та морози перетворили відновлений відрізок на непроїзний.

Чиновники уже направили звернення до уряду та Закарпатської ОДА, щоб вони провели експертизу матеріалів та дотримання будівельних норм.

Натомість у Закарпатській службі автодоріг запевняють, що відрізок дороги потребує капітального ремонту. На відновлення восьми кілометрів покриття планують виділити вісімдесят мільйонів гривень. Відповідний тендер уже оголошено.

При цьому швидке руйнування дороги після ямкового ремонту тут пояснюють тим, що довколишня незаконна забудова перешкоджає відтоку води із покриття.

Відрізок небезпечного шосе розташовується неподалік від Мукачево у Іршавському районі.

Нагадаємо, що на Львівщині розвалюється прокладене до Євро-2012 шосе. На шосе Львів-Краківець, яке веде до польського кордону, з’явились перші вибоїни. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація