Нардеп від "Слуги Народу" анонсував зрушення щодо закону про "євробляхи"

Нардеп від "Слуги Народу" анонсував зрушення щодо закону про "євробляхи"

Він розповів, що комітети мають надати свої висновки щодо проєкту закону.

У вівторок, 12 листопада, комітети Верховної Ради повинні дати свої остаточні висновки стосовно законопроєкту №2342 щодо "євроблях" та бюджетного розмитнення усіх авто.

Про це у відеозверненні заявив нардеп від партії "Слуга Народу" Олексій Ковальов.

Він зауважив, що 12 листопада розпочалось пленарне засідання. Водночас, за його словами, комітети, які наразі вивчали законопроєкт, повинні дати свої висновки – якщо вони будуть позитивними, то згодом документ передадуть на голосування до сесійної зали.

Ковальов закликав громадян ознайомити нардепів зі своїх округів з законопроєктом, щоб вони могли проголосувати за нього у сесійній залі. Він попросив, щоб імена депутатів, які підтримають згаданий документ, передали його помічникові.

Загалом Ковальовим зареєстровано два законопроєкти № 2342 та № 2345, які серйозно знижують вартість розмитнення авто. Вони, швидше за все, будуть розглядатись у Раді разом. Законопроєкти передбачають відміну акцизу уже від кінця 2020 року. Також згадані документи передбачають пільги для певних верств населення та скасування акцизу на вантажівки, буси та інші категорії транспорту.

Нагадаємо ,що лідер "євробляхерів" розкритикував новий калькулятор митників і заявив про мітинг. Ярошевич переконаний, що новий сервіс підрахунків митної вартості машин створений в інтересах автоімпортерів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євробляхи
Наступна публікація