Новак розповів про тотальний ремонт траси Бориспіль – Маріуполь

Новак розповів про тотальний ремонт траси Бориспіль – Маріуполь

Фото: УНІАН

Дорогу планують повністю відновити до жовтня 2019 року.

Станом на 22 серпня більша частина національної траси H-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь уже має вирівнювальний шар.

Більше того, уже до жовтня 2019 року дорогу планують відремонтувати повністю, пише "Укравтодор" з посиланням на слова глави відомства Славоміра Новака.

Він повідомляє, що таке оперативне ремонтування дороги стало можливим завдяки гарному плануванню робіт. Так, додаткові 1,24 млрд гривень на реставрацію дороги виділили лише 14 серпня, але на цей час уже були проведені тендери на усю протяжність дороги, що дозволило негайно розпочати роботи. Зазначену суму спрямують не ремонт відрізку Запоріжжя - Маріуполь.

При цьому від початку року на дорогу було передбачено 1,2 млрд гривень – 600 млн – у Запорізькій області, 600 млн – у Донецькій, де проводиться капітальний ремонт.

Зазначається, що станом на 22 серпня H-08 відновлено від Запоріжжя до межі із Дніпропетровською областю.

У Запорізькій області роботи на трьох з чотирьох ділянок вже завершено. У Донецькій області, де проводиться капітальний ремонт дороги від Маріуполя у напрямку Запоріжжя, також роботи частково завершено.

Додаткове фінансування дозволить цього року повністю відремонтувати увесь коридор у межах Запорізької та Донецької областей.

Славомір Новак, керівник Державного агентства автомобільних доріг України: «7 тижнів тому на більшій частині дороги...

Опубликовано Укравтодор Четверг, 22 августа 2019 г.

Нагадаємо, що ремонт міжнародної траси Київ–Харків показали на фото. Дорожники облаштовують роздільну смугу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація