Новий відрізок траси Київ–Харків на Полтавщині показали на фото

Дорогу проклали в обхід села Красногорівка.

На Полтавщині збудували важливий відрізок траси Київ – Харків в обхід села Красногорівка.

Об’їзна спростить рух у регіоні та підвищить безпеку жителів населеного пункту, пише регіональний "Укравтодор" у Facebook.

У публікації зазначається, що нове шосе має по дві смуги руху у кожному напрямку. Також тут зведено проїзди для місцевого транспорту, тротуари для пішоходів та встановлено освітлення. Крім того до листопада 2019 року дорожники повинні добудувати лівий проїзд мосту через річку Псел.

Прокладання траси відбувається у рамках співпраці України з Міжнародним банком реконструкції та розвитку й за фінансової підтримки останнього.

Зазначається, що трасою щодня курсуватиме близько 20 тисяч автомобілів. Упродовж наступних двох років за її станом стежитимуть підрядник та фахівці інженерно-консультаційної компанії.

У Великобагачанському районі на автомобільній дорозі М-03 #Київ_Харків завершилося будівництво обходу с.Красногорівка....

Опубликовано Служба автомобільних доріг у Полтавській області - офіційна сторінка Среда, 16 октября 2019 г.

Нагадаємо, що на Львівщині зі Східниці до легендарної Тустані нарешті прокладуть дорогу. Підрядник зобов’язаний капітально відремонтувати 4,9 км дороги. Усю роботу оцінено у 156,9 млн грн.

Повʼязані теми:

Наступна публікація