П’ять серйозних аварій за добу. Нацполіція розповіла про шквал зіткнень на Київщині

Частина аварій сталась за участю пішоходів.

За 3 жовтня на Київщині сталось п’ять аварій, у яких одна людина загинула, а п’ятеро - отримало травми.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Київської області.

У відомстві зазначають, що ДТП стались у Макарівському, Васильківському, Миронівському, Києво-Святошинському та Тетіївському районах.

Смертельна аварія сталась на 51-му кілометрі траси Київ-Чоп біля Калинівки. Тут 32-річні жінка перебігала дорогу у непередбаченому місці та потрапила під автівку, яка мчалась на великій швидкості.

Фото: Національна поліція Київської області

Ще одна ДТП сталась на Богуславщині у Карпишах. Автомобіліст збив жінку, яка йшла шляхом у попутному напрямку о темній порі доби. Постраждала від удару вилетіла на лобове скло, а потім її відкинуло убік. Із численними травмами жінку доставили до лікарні.

Фото: Національна поліція Київської області

На Тетіївщині біля Кашперівки водій вантажівки з напівпричепом на повороті не впорався з кермуванням, наїхав на бордюр та перекинувся. Постраждав пасажир вантажівки, якого було госпіталізовано.

Фото: Національна поліція Київської області

Не оминули аварії і місто Васильків. Тут мотоцикліст лобом в лоб зіткнувся з легковиком. Постраждалого водія мотоцикла із забоями доставлено до лікарні.

У Києво-Святошинському районі одне в одного в’їхали  два авто, одне з яких вискочило на зустрічну смугу. Двох постраждалих також було госпіталізовано.

Як підсумок, поліція Київщини закликала водіїв дотримуватись ПДР та бути уважними на дорозі, особливо у темну пору доби.

Нагадаємо, що у центрі Києва спорткар Audi протаранив огорожу. Пасажирка опублікувала відео, на якому помітно, як спорткар мчить дорогою, а уже на наступних кадрах вона показує розбите авто.

Україну продовжують сколихувати масштабні аварії, в яких гинуть і калічаться люди

Україну продовжують сколихувати масштабні аварії, в яких гинуть і калічаться люди

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація