П’ятибальні затори захопили важливі вулиці Києва. Куди не варто їхати 8 липня

П’ятибальні затори захопили важливі вулиці Києва. Куди не варто їхати 8 липня

Фото: tsn.ua

Від машин серйозно переповнено Набережне шосе.

У понеділок, 8 липня, важливі вулиці Києва захопили п'ятибальні затори. Крім того, у столиці сталось близько десятка аварій.

Про це свідчить інформація із онлайн-мап.

Рух серйозно ускладнено на Набережному шосе, Набережно-Хрещатицькій (сталась ДТП) та Новокостянтинівській. Від автівок також перевантажені Гаванський міст та Набережно-Рибальська. Від автівок перевантажені Дніпровський та Володимирський узвози.

Крім того, затор є на Олени Теліги, Юрія Іллєнка, Щусєва та Дегтярівській.

У районі Шулявського шляхопроводу, будівництво якого продовжується, затори спостерігаються на проспекті Перемоги - автівки стоять майже до станції метро "Житомирська". Крім того, у цьому ж районі стоїть проспект Леся Курбаса, починаючи від Борщагівського шляхопроводу.

Рух ускладнено ще й на Повітрофлотському проспекті, Чоколівському узвозі та вулиці Вадима Гетьмана - тут сталось дві аварії.

Від автівок перевантажений проспект Лобановського (сталась ДТП), бульвар Дружби Народів у районі станції метро "Либідська" та Голосіївський проспект.

Низка другорядних вулиць, які ведуть до центру Києва від об'їздної, також потопають у заторах. На самій Кільцевій дорозі рух ускладнено у районі виїзду з Вишневого , а ще - на вулиці Академіка Заболотного (сталось три ДТП).

У напрямку правого берега від авто перевантажено усі мости, крім Північного.

Детальну інформацію дивіться на мапі.

Фото: Google Maps

Нагадаємо, що у Києві запустили онлайн-сервіс для пошуку евакуйованих авто. Знайти машину можна на зручній мапі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація