Під Києвом патрульні стріляли, щоб зупинити п’яного водія на "євроблясі"

Автомобіліст втікав від поліції та не реагував на попередження.

Під Києвом патрульні затримали п’яного водія Audi на "євробляхах", який влаштував перегони з поліцією. Чоловік зупинився лише через кілька кілометрів після пострілів у шини авто.

Інцидент трапився у Броварах та потрапив на камеру у салоні службового авто, повідомляє "Поліція Київської області".

У повідомленні йдеться, що патрульні зупинили Audi за створення аварійної ситуації. Автівка загальмувала, але коли правоохоронці підійшли до водійських дверцят, то кермувальник різко витис педаль газу.

Як результат, зав’язались перегони, а порушник не реагував ні на які попередження. Патрульні вирішили застосувати зброю, щоб водій Audi не нашкодив іншим учасникам руху чи перехожим, та вистрілили по колесах. Тим не менш чоловік ще кілька кілометрів проїхав із пробитими шинами, практично на одних дисках.

За кермом Audi перебував 38-річний житель села Семиполки. Стосовно нього складено сім адміністративних протоколів: за керування автотранспортом у нетверезому стані, за створення аварійної ситуації, за дрібне хуліганство, за злісну непокору законному розпорядженню правоохоронця, за керування авто без відповідних документів та 3 протоколи за невиконання водієм вимог про зупинку.

Нагадаємо, що суд обрав запобіжний захід чоловіку, який викрав поліцейське авто і збив патрульну у центрі Києва. Зловмисник перебуватиме під арештом протягом 2 місяців.

20-річного хлопця, який тяжко травмував поліцейську, арештували на 2 місяці

20-річного хлопця, який тяжко травмував поліцейську, арештували на 2 місяці

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євробляхи
Наступна публікація