Священик і діти переспівали хіт "Плакала" про знищену дорогу на Львівщині

Священик і діти переспівали хіт "Плакала" про знищену дорогу на Львівщині

Фото: www.facebook.com/Roman Hrom

У кумедному відео розповідається про вщент розбиту дорогу, яка з'єднує 11 сіл.

До вщент розбитої дороги, яка з’єднує 11 сіл на Львівщині, жителі вирішили привернути увагу за допомогою переробленого хіта групи "Казка".

Кліп з’явився на сторінці автора ідеї та місцевого греко-католицького священика Романа Грома у Facebook. Він розраховує зібрати підписи до петицій, які повинні допомогти вирішити проблему.

На відео у комедійній формі показано жахливий стан шляху, яким не може проїхати ні швидка, ні пожежна допомога та й взагалі ніяка автівка, особливо у негоду. Дорогу тут ремонтують лише звичайною землею, якою засипають ями.

"Діяльність автодору тут обмежується тим, що коли-не-коли засипають більші ями шутром з річки", - йдеться у підписі до відео.

У самому ж ролику це ж сказано у більш сатиричній формі.

"Тут плакали усіх автівок водії – і „Лада“, і „Паджеро“ однаково", - співається у пісні.

У кліпі ж розвивається неабияке дійство: головний герой вимірює 40-сантиметрові ями рулеткою, роз’їжджає розбитою дорогою на авто, влаштовує із дітьми танцювальні флешмоби та навіть "грає" на десятках калюж, як на барабанах.

У такий спосіб у селах розраховують зібрати підписи до електронних петицій, які направлені до Кабміну та Львівської облради. Для розгляду проблеми дороги на рівні області потрібно тисяча голосів, а от щоб на проблему звернув увагу уряд знадобиться аж 25 тисяч підписів.

Траса розташовується у Львівській області, Самбірському районі та простягається між селами Мшанець та Стрілки на приблизно 20 км. Загалом нею користуються 11 населених пунктів.

Казка на дорозі..! Допоможіть - підпишіть петиції про капітальний ремонт дороги Мшанець-Стрілки!!! https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/2156 https://e-dem.in.ua/lviv-or/Petition/View/123 Кліп знятий на дорозі Мшанець-Стрілки С141704 (Старосамбірський р-н, Львівська обл.) Цією дорогою користуються 11 сіл. З року в рік ситуація стабільно жахлива. Діяльність автодору тут обмежується тим, що коли-не-коли засипають більші ями шутром з річки. Про кювети і те, що туди може стікати вода з дороги, вони не чули. Для того, щоб підписати петиції, потрібно зареєструватися на сайті петиції через свою електронну пошту і проголосувати. Як це зробити - дивіться тут: https://www.youtube.com/watch?v=-7lb5RctsVk. Ми зареєстрували 2 петиції: на Кабмін і Львівську облраду. Щоб петицію розглянув Кабінет Міністрів, потрібно 25 тис. підписів. Щоб розглянула Львівська облрада, потрібно 1 тис. підписів. Volodymyr Groysman Oleg Synyutka Андрій Лопушанський Старосамбірська районна державна адміністрація Львівська обласна державна адміністрація Посилання на кліп у ютубі: https://youtu.be/0yXm2idhOZ8

Опубликовано Roman Hrom Вторник, 19 марта 2019 г.

Нагадаємо, що на Тернопільщині люди ремонтують обласне шосе за власний кошт. В області немає грошей на капітальний ремонт.

Нове проектування українських доріг та нічний експрес до Маріуполя - Економічні новини

Нове проектування українських доріг та нічний експрес до Маріуполя - Економічні новини

Повʼязані теми:

Наступна публікація