"Пристебнись!": "ДжеДаі" каналу 2+2 випустили соціальний ролик

"Пристебнись!": "ДжеДаі" каналу 2+2 випустили соціальний ролик

Фото: ДжеДАІ

До Дня пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод, який у всьому світі відзначають в третю неділю листопада, програма "Джедаі" каналу 2+2 випустила соціальний ролик.

Згідно зі статистикою, ДТП є однією з головних причин смерті в світі. Лише в Україні щороку в наслідок ДТП гине близько трьох тисяч людей, а травми отримує майже 35 тисяч громадян.

У відео ведуча проекту Катерина Нестеренко та кореспонденти "Джедаі" закликають використовувати паски безпеки під час подорожей автомобілем, що значно знижує ризик летальних наслідків під час ДТП.

"Програма "Джедаі" має не лише інформаційне завдання, а також діє в соціальному полі, аби покращити ситуацію на українських дорогах. Майже щодня в програмі "Джедаі" нам доводиться повідомляти про страшні ДТП, у яких загинули люди. Більшість із жертв не використовували паски безпеки, хоча вони могли врятувати їхні життя. Згідно статистики, лише 23% українських водіїв пристібаються під час дорожнього руху. Сподіваємося, що ролик, знятий нашою командою, допоможе виправити цю невтішну тенденцію та посприяє зменшенню смертності під час ДТП. Адже життя – це найбільша цінність, а такий простий та буденний для всього прогресивного світу крок може вберегти нас та наших близьких від трагедії", - коментує ведуча "Джедаі" Катерина Нестеренко.

Наступна публікація