Разумков розчарував власників авто на єврономерах відповіддю про долю "євроблях"

Разумков розчарував власників авто на єврономерах відповіддю про долю "євроблях"

В Ради до законопроєкту поки "руки не доходять".

Законопроєкт про доступне розмитнення "євроблях" ще не потрапив на розгляді до парламенту. Розглядатимуть його не швидше вирішення "земельного питання".

Про це 12 лютого сказав спікер ВР Дмитро Разумков.

Голова парламенту зазначив, що наступного відтермінування не буде, але законопроєктом займуться ще не зараз.

"Є внутрішньопарламентська позиція з питання доступного розмитнення. Питання є, неможливо закривати на це очі, відкладати чи продовжувати відтермінування – теж не варіант. Я думаю, тут повинна бути консолідована позиція, як Парламенту так і Уряду, для того щоб врахувати позицію всіх учасників цього процесу. Станом на сьогодні цей законопроект не знаходився на розгляді в парламенті, до порядку денного він не був включений. …ну, а зараз ви знаєте звісно, фактично парламент знаходиться в розгляді питання про відкриття ринку землі", – сказав Разумков.

Нагадаємо, 6 лютого парламент почав розгляд у другому читанні законопроєкту, що відкриє ринок землі.

Верховна Рада під час засідання 13 листопада ухвалила у першому читанні депутатський законопроєкт 2178-10, який запроваджуватиме ринок землі в Україні. За відповідне рішення проголосували 240 депутатів. Серед них 227 голосів дали депутати від "Слуги народу" та 13 позафракційних. 

За словами керівника фракції "Слуга народу", фінальне голосування за законопроєкт про ринок землі, зважаючи на нинішні темпи розгляду нардепами правок зможе відбутися в середині квітня, близько 16-17 числа.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій про техогляд, євробляхи, вокзали та дороги

Міністр інфраструктури Владислав Криклій про техогляд, євробляхи, вокзали та дороги

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євробляхи
Наступна публікація