Ринок вживаних автомобілів істотно зріс: що купували українці в серпні

Ринок вживаних автомобілів істотно зріс: що купували українці в серпні

Фото: Associated Press

Зацікавленість до цього сегменту збільшилася на 35%.

Українці стали активніше купувати вживані автомобілі.

За інформацією Укравтопрома, за підсумками серпня було зареєстровано 32,8 тисячі вживаних легкових автомобілів, ввезених з-за кордону. Така кількість реєстрацій імпортного секонд-хенду виявилося на 35% більше, ніж роком раніше.

Як результат, у звітному місяці частка старих іномарок склала 82% від усіх легкових автомобілів, які вперше реєструються в Україні. Найпопулярнішим вживаним автомобілем місяця став Renault Megane. У серпні поточного року українці зареєстрували 1926 старих авто цієї моделі.

Другий результат у Volkswagen Passat, за місяць на українські номери перейшли 1848 осіб. На третьому місці Skoda Octavia - 1672 розмитнених і зареєстрованих авто.

Продовжує список Volkswagen Golf, власниками цієї моделі в серпні стали 1526 українців. Замикає п'ятірку лідерів Ford Focus з результатом 1244 машини.

Всього за вісім місяців 2020 року українські номери отримали майже 206,5 тисячі старих автомобілів, завезених з інших країн, що в чотири рази більше ніж нових легкових авто за аналогічний період.

Повʼязані теми:

Наступна публікація