Розкішний родстер зниклого регіонала продають за 3 мільйони гривень на аукціоні

Розкішний родстер зниклого регіонала продають за 3 мільйони гривень на аукціоні

Фото: ru.m.wikipedia.org/Nrbelex

Ексклюзивний британський спорткар марки Morgan конфіскували за борги.

Рідкісний британський спорткар Morgan Aero 8 вперше продають на державному аукціоні. Він належав екс-нардепу від "Партії регіонів" Давиду Жванії, який завинив Нацбанку близько 1,5 мільйона гривень, а сам зник.

Неймовірно розкішний родстер оцінили у 3 мільйони гривень, тому після продажі різницю між боргом та вирученою сумою повернуть власнику, йдеться у сюжеті ТСН.

Ретро-автомобіль екс-нардепа Давида Жванії продають з державного аукціону

Ретро-автомобіль екс-нардепа Давида Жванії продають з державного аукціону

Конфіскований Morgan Aero 8 має особливий вінтажний кузов із ясеня. Крім того, коробка передач була перероблена із ручної на автомат і, найімовірніше, такий автомобіль єдиний у світі.

Пробіг спорткара складає чотири тисячі кілометрів.

Автомобіль конфіскували взимку 2018-го року. Від депутата не надходило жодних апеляцій чи позовів, щоб визнати дії конфіскантів неправомірними, тому ексклюзивний родстер й виставили на аукціон. Наразі цінний лот евакуювали на склад, але побачити та доторкнутись до спорткара Morgan може будь-хто із імовірних покупців.

Загалом про Давида Жванію жодної чутки після 2014 року. Він був народним депутатом від "Партії регіонів" та кумом Віктора Ющенка. Коли Тимошенко очолювала уряд, Жванія був Міністром надзвичайних ситуацій.

За часів Януковича, ТСН брало інтерв’ю в нардепа, де він розповідав, що звик до розкошей із дитинства та просто не уявляє собі іншого життя.

Раніше згадувалось, що українець продає раритетний спорткар за 19 мільйонів доларів. Цікаво, що сам раритет перебуває в Німеччині, в той час, як власник оголосив про продаж з України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація