Шулявський шляхопровід не відкриють до кінця 2019 року – "Гроші"

Шулявський шляхопровід не відкриють до кінця 2019 року – "Гроші"

Будівництво естакади, імовірно, затягнеться до весни 2020 року.

У Києві першу чергу Шулявського шляхопроводу зможуть відкрити лише весною 2020 року.

Про це повідомляється у сюжеті програми "Гроші".

У відео зазначається, що для відкриття шляхопроводу до кінця 2019 року, як те обіцяв Кличко, доведеться або серйозно збільшувати вартість роботи, або пожертвувати якістю покладеного асфальту через морози.

"Морози зараз. Це означає, що асфальт вкласти не можна, і це означає, що шляхопровід буде стояти до весни. Принаймні, до кінця березня. Покриття неможливо буде вкласти", - говорить транспортний інженер Віктор Петрук.

У сюжеті йдеться, що від початку зведення Шулявського мосту минув майже рік, а будівельники і досі продовжують складати металевий каркас. При цьому первинна вартість шляхопроводу уже зросла.

За словами депутата Київради Прохора Антоненка, на розв’язку уже виділено 1 млрд 50 млн грн. При цьому у вересні було проведено ще один тендер на реконструкцію п’яти вулиць поблизу шляхопроводу. За міст, зазначається у сюжеті, також доведеться ще доплачувати.

Коли буде добудовано Шулявський міст

Коли буде добудовано Шулявський міст

Нагадаємо, що рух Південним мостом обмежать майже на два тижні. На естакаді мосту проводитимуть демонтаж аварійних карнизних блоків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація