Автівки на літній гумі викликали шквал критики киян, які стоять у заторах

Автівки на літній гумі викликали шквал критики киян, які стоять у заторах

Фото: www.facebook.com/Andrey Zagorovskiy

Водії повально не перевзули автівки із літньої гуми.

В середу, 14 листопада, вулиці Києва зупинились у десятибальних заторах. Одна із причин: водії, які не підготувались до зимівлі та не перевзули автівки, масово потрапляють у ДТП, ускладнюючи рух.

Так, у одній із груп у Facebook зявився ролик із підписом "Клуб шанувальників літньої гуми оголосив безстрокову акцію"

Ждуны

Клуб любителей летней резины объявил бессрочную акцию

Опубликовано Киев Автомобильный Cреда, 14 ноября 2018 г.

У іншій спільноті користувачі масово публікують знімки та відео із підписами на кшталт "Хто не встиг, той запізнився".

Фото: www.facebook.com/Andrey Zagorovskiy

Користувачі соцмереж повально обурюються через безвідповідальність водіїв, які не підготувались до похолодань та зимівлі.

Одна із користувачок у Facebook написала: "Почалось: олені + літня гума"

Почалось: олені + літня резина. https://youtu.be/gbF_fwTfZ9U

Опубликовано Олександрой Сачик Cреда, 14 ноября 2018 г.

"Будь-яка погодна плутанина перетворює столицю європейської країни на Дике поле", - написала ще одна користувачка Facebook. Дівчина додала відео, на якому у зустрічній смузі зібрався величезний затор.

Любая погодная неурядица превращает Столицу европейского государства в #дикеполе Свобода, опасность, суровая красота. Летняя резина и свежие колеи. Фуры, евробляхи, таксисты. А спроси меня какого х@я, я и не отвечу.

Опубликовано Polina Tolmacheva Cреда, 14 ноября 2018 г.

Одна із СТО навіть опублікувала пост, де попередила, що не буде обслуговувати клієнтів на літній гумі. У публікації вони показали знімок заторів із онлайн-мап та кадри ДТП.

Уважаемые клиенты! В связи с резким наступлением зимы, наш сервис сегодня 14.11.18 не принимает автомобили обутые в летнюю резину. Убедительно просим позаботиться о своей безопасности и безопасности окружающих! Посетите лучше шиномонтаж!

Опубликовано ГБО СТО Cреда, 14 ноября 2018 г.

При цьому комунальники повідомляють, що уже активно працюють на вулицях Києва. З початком снігопаду снігоприбиральна техніка розпочала обробку дорожнього покриття посипальними матеріалами з метою недопущення утворення слизькості. Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

Обробка доріг столиці

Спецтехніка комунальної корпорації "Київавтодор" вже працює на дорогах столиці. З початком снігопаду снігоприбиральна техніка шляхово-експлуатаційних підприємств комунальної корпорації "Київавтодор" оперативно розпочала обробку дорожнього покриття посипальними матеріалами з метою недопущення утворення слизькості. Враховуючи погіршення погодних умов, комунальна корпорація "Київавтодор" просить усіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними під час руху по місту в умовах снігопаду.

Опубликовано Комунальна корпорація "Київавтодор" Cреда, 14 ноября 2018 г.

Раніше згадувалось, що механіки розповіли, як підготувати машину до зимівлі та не збанкрутіти. Експерти радять не обмежуватись лише зміною шин перед похолоданнями.

Як і коли краще готувати автівку до зими

Як і коли краще готувати автівку до зими

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація