"Стояти до останнього патрона". Пікет "євробляхерів" під Радою набирає обертів

"Стояти до останнього патрона". Пікет "євробляхерів" під Радою набирає обертів

Активісти очікують засідання митного комітету Ради.

15 травня у Києві під стінами Верховної Ради та в урядовому кварталі зібралось чимало активістів на "євробляхах" із різних регіонів України.

Про це свідчить відео опубліковане на сторінці "Авто Евро Сила" у Facebook.

У ролику один із лідерів регіонального підрозділу "євробляхерів" показав численні нерозмитнені авто, власники яких приїхали до Києва, щоб протестувати проти шалених штрафів. Зокрема було показано автомобілістів із Черкаської, Житомирської, Вінницької, Чернігівської, Рівненської, Волинської, Дніпропетровської та низки інших областей.

Під час трансляції власники "євроблях" обмінюються вітаннями та зупиняються, щоб перекинутись кількома словами. Так, у відповідь на запитання: "Ну, що – будемо боротися (за відтермінування штрафів)?" - один із активістів відповідає: "Так, до останнього патрона".

Далі лідери "Авто Євро Сили" розповідають, що планують головний збір на площі Конституції. Усі очікують 14:00, коли у Комітеті з питань податкової та митної політики почнеться засідання. Головною вимогою перед комітетом та нардепами активісти насамперед ставлять відтермінування на півроку шалених штрафів, якими почнуть обкладати власників "євроблях" уже від 25 травня. При цьому патрульні отримали право зупиняти не розмитнені авто та перевіряти законність їхнього ввезення уже від 15 травня.

Подробиці дивіться у відео зі сторінки "Авто Евро Сила".

На 07:00 вже зібралася велика кількість автомобілів і продовжують приїздити .

Опубликовано Авто Евро Сила Вторник, 14 мая 2019 г.

Разом з тим під Верховною Радою змонтовано сцену, з якої виступає лідер "Авто Євро Сили" Олег Ярошевич. Тут зібралось безліч людей.

Ролик з'явився на одній зі сторінок регіонального підрозділу громадської організації "євробляхерів".

#15.05 початок, звернення до нового президента України, почуйте нас! #Зеленський

Опубликовано АВТО ЄВРО СИЛА-Рівне Среда, 15 мая 2019 г.

Нагадаємо, що міністерства і комітет Ради обіцяють зглянутись над власниками "євроблях". Чиновники міркують над запровадженням пільг для власників "євроблях", які не можуть собі дозволити розмитнити автівки.

В Україні хочуть запровадити пільги на розмитнення євроблях – Економічні новини

В Україні хочуть запровадити пільги на розмитнення євроблях – Економічні новини

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євробляхи
Наступна публікація