Тендер на ремонт найгіршої траси України неочікувано скасували

Тендер на ремонт найгіршої траси України неочікувано скасували

Фото: Укравтодор

Причиною стала скарга одного із учасника торгів.

В Україні скасували тендер на 1,1 млрд гривень на капітальний ремонт найгіршої дороги країни Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв.

Про це свідчить інформація на сайті прозорих закупівель Prozorro.

Зі сторінки тендеру випливає, що  Антимонопольний комітет України (АМКУ) розпорядився скасувати торги через скаргу підрядника "Полтавабудцентр", який був раніше дискваліфікований. Згадана компанія оскаржила у АМКУ допуск до аукціону учасників "Альтком" та "Ростдорстрой" заявивши, що у їхній документації були неточності.

Так, "Альтком" не надав свідоцтво про держреєстрацію бурової установки Bauer BG-40, а "Ростдорстрой" не вказав марку бетоноукладальника для будівництва автотраси.

При цьому "Укравтодор" раніше, нібито, двічі письмово підтвердив, що заявлені в скарзі "Полтавабудцентру" неточності в тендерній документації підрядників не є порушенням умов проведення торгів.

Разом з тим "Укравтодор" у Facebook повідомив, що через згадану компанію уже заблоковано близько 50 тендерів на ремонт доріг по всій країні.

Адміністративна колегія Антимонопольний комітет України розпорядилася скасувати тендер на капітальний ремонт дороги Н-14...

Опубликовано Укравтодор Понедельник, 10 июня 2019 г.

Нагадаємо, що на Львівщині капітально ремонтують міжнародне шосе до Польщі. Наразі дорожники реставрують об’їзд навколо міста Жовква у рамках ремонту траси Тернопіль - Львів - Рава-Руська.

Повʼязані теми:

Наступна публікація