У Києві на ще одній вулиці обмежили швидкість до 20 км/год

У Києві на ще одній вулиці обмежили швидкість до 20 км/год

Фото: kyivcity.gov.ua

Тепер там дозволений спільний рух транспорту та велосипедам.

У Києві з'явилась ще одна вулиця, на якій обмежили швидкість до 20 км/год.

Про це йдеться на офіційному сайті КМДА.

Так, на вулиці Паторжинського у Шевченківському районі влаштували спільний рух для транспорту та велосипедів. Дозволена швидкість руху на цій вулиці – 20 км/год, що є більш безпечним для велосипедистів. Зазначається, що вулиця з’єднає велосмугу на вулиці Рейтарській та велодоріжку на Прорізній.

"Найближчим часом спільний рух буде запроваджено на ще одній столичній вулиці – Німанській у Печерському районі. Вона приєднається до смуги для руху громадського транспорту на бульварі Дружби народів, на якій також дозволено рух велосипедів", - заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв.

Заступник голови КМДА нагадав, що Київ – перше місто в Україні, де на початку липня цього року був запроваджений спільний рух велосипедистів та моторизованого транспорту.

"Важливо, щоб водії дотримувалися швидкісного режиму та не паркували автомобілі у правій смузі руху та на тротуарах. Щоденно інспектори з паркування контролюють дотримання правил паркування та складають постанови про їх порушення, а за умови суттєвого перешкоджання руху транспорту чи пішоходів – евакуюють автомобіль на штрафмайданчик", - додав Густєлєв.

Раніше в Києві обмежили швидкість до 20 км/год на вулицях Івана Франка та Леонтовича.

Повʼязані теми:

Наступна публікація